Főoldal Hírek Rendszerek Bélyegző készítés Kapcsolat Letöltések

JUTA-Raktár kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó program

A JUTA-Raktár program öt féle verzióban érhető el.


A Light verzió a Standard verzió korlátozott tudású változata. Csak a legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazza.

A Standard verzió olyan kiskereskedelmi üzletek számára készült, mint például a cipő és ruha üzletek, papír–írószer és nyomtatvány boltok, műszaki boltok, bio boltok, állatpatikák és kisállat kereskedések, vagy kisebb vendéglátó helyek.

Az ABC verzió közértek, élelmiszer boltok részére lett kifejlesztve.

A Trafik verzió a Nemzeti Dohányboltok számára készült program verzió. A program fel rá van készítve, hogy naprakész forgalmi adatokat küldjön a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. számára, valamint képes az új típusú online pénztárgépekkel való kommunikációra is.

Az Ingyenes (Free) verzió csak az eladáshoz legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazza.


Jellemzők

A program szinte mindent tud, ami egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet. Lehetőséget nyújt az üzletekben kiadott áru számlázására, nyugta, szállítólevél és export számla készítésére, a raktárkészlet naprakész nyilvántartására, leltározásra, a vevők és szállítók adatainak nyilvántartására, az árumozgás követésére, nyereségszámításra, ÁFA karbantartásra valamint árlista nyomtatására, továbbá megfelel az érvényes számviteli törvénynek. A szoftver nyilvántartja a pénzügyi követeléseket és tartozásokat is.

Üzletekben pénztárgépes összeköttetéssel és gyors vonalkódos eladás funkcióval segíti a dolgozók munkáját. A program könnyedén boldogul akár több tízezres áru és ügyfélkörrel, s nem jelent gondot akár százezer számla és egyéb bizonylat elkészítése sem.

A program használatához nincs szükség egérre, ezzel is növelve az eladás sebességét, egyszerű könnyen áttekinthető a kinézete, ugyanakkor kihasználja a Windows operációs rendszer által nyújtott előnyöket is. (pl.: Hálózatos működés, USB-s nyomtatók támogatása, listák és kimutatások küldése Excelbe vagy Wordbe, bizonylatok nyomtatása PDF-be)


A program, a következő Windows verziók alatt működik: Win Xp (sp3), Win 7, Win 8, Win 10 (a 32 és a 64 bites verzió is jó)

Juta Raktár Kezelési Útmutató Juta Raktár Oktató Videók Juta Raktár Webes oktató