Főoldal Hírek Rendszerek Bélyegző készítés Kapcsolat Letöltések

OPTIMA QMP50

Billentyűzet 36 gombos, nyomógombos, magyar felirattal

Nyomtató 58 mm hőnyomtató

Könnyű befűzés (Easy Load)

Kijelző 2 x LCD 192×32 grafikus, kék háttérvilágítás

Csatlakozás 2 x RS232 (RJ45) (vonalkódolvasó)

1 x USB; 1 x AEE USB (AEE adatok kiolvasásásra); 1 x RJ11-9V (kassza fiók)

5000 PLU

Méretek 300 x  260 x 210 mm (szél x hossz x mag); Súly 2 kg

Kassza fiók kis és közepes változat elérhető

Maecenas condimentum tincidunt lorem. Vestibulum vel tellus. Sed vulputate.

Jellemzők

Az OPTIMA QMP-50 Online pénztárgép minden tekintetben megfelel a legújabb NAV előírásoknak, azaz alkalmas GSM kapcsolaton keresztül az Online adatküldésre közvetlenül a NAV szervereire.

Az OPTIMA QMP50 Online pénztárgép kitűnő választás üzletébe. A forgalom regisztrálása mellett lehetőséget nyújt a rögzített adatok kiértékeléséhez, elemzéséhez. Vonalakód olvasó csatlakoztatásával jelentősen meggyorsíthatja vevői kiszolgálását, ami által még több bevételt realizálhat. A pénztárgép kezelése nagyon egyszerűen, és gyorsan elsajátítható. Az értékesítés a hagyományos elven működik, nem szükséges a menü pontok között navigálni a használni kívánt funkciók eléréséhez.

A készülék képes az üzleti adatok valós idejű továbbítására, ezért számítógéphez kötve kereskedelmi rendszerek részeként is felhasználható, de természetesen ki is nyomtathatja, vagy PC-re mentve, folyamatos kapcsolat nélkül is megvizsgálhatja a részletes jelentéseit.

A pénztárgép felhasználási területeit megsokszorozza, hogy a számítógép mellett digitális mérleg és vonalkódolvasó is csatlakoztatható hozzá. A különböző eszközök együttes használata jelentősen lerövidítheti a várakozási időt az üzletében.

Optima QMP50 Kezelési Útmutató