Főoldal Hírek Rendszerek Bélyegző készítés Kapcsolat Letöltések

Árazógépek

Az Evo árazógépei strapabíró, fém alkatrészek felhasználásával készült munkaeszközök. Jól olvasható öntapadós címkéket készítenek, a festékszalagok egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek bennük. A dátumozásra és az egységár feltüntetésére is alkalmas, kiváló minőségű modelleket egy, vagy kétsoros kivitelben is megvásárolhatja tőlünk.EVO

Open S14

OPEN S14 kétsoros árazógép

Könnyen kezelhető, szép nyomásképet adó árazógép, kimondottan alkalmas az egységár feltüntetésére. A felső karaktersorban beállítható a Ft/kg, Ft/l, Ft/g, Ft/m jelölés. Az alsó sorban pedig a termék eladási ára, melyet nagyobb karakterrel ír, így nem téveszti meg a vásárlót. Euró feltüntetésére is alkalmas. Kedvező ára, és szép nyomásképe miatt igen közkedvelt típus.

Karakter készlet:

Felső sor: 8 kicsi

Alsó sor: 6 nagy

Karakterek:

Felső sor: 9999995 (az utolsó karakternél a mértékegységek miatt nincs teljes számkészlet)

Alsó sor: 999999

Címke típusa: 25x16 mm perforált


PILLE

Magyarországon PILLE néven 1991-ben jelentek meg az amerikai gyártmányú, Monarch ill. Paxar árazógépek. A hazai bevezetés jól sikerült, több ezer gépet használnak kereskedelmi hálózatok, élelmiszerboltok, különféle üzletek, áruházak, kis- és nagykereskedők. Az utóbbi időben ezeket a címkés jelölőgépeket nem csak kereskedelmi egységek alkalmazzák árazásra árazógépként, hanem gyártóhelyek is, gyártásközi, szavatosság, gyártás ideje vagy egyéb jelölésekhez.


A készülékek egy vagy két sorban alkalmasak cikkszám, kód, ár, dátum vagy betűk nyomtatására.


A megbízható minőséget a hazai tapasztalatok is igazolták. A szervizigény minimális; kopásálló és ütésálló műanyag alapanyagok révén a meghibásodás ritka.


Az eladott darabszám 20 év alatt 29000 db fölé nőtt. Az öntapadó árazócímkék 3 színben vásárolhatók meg. A címkék ragasztóanyaga normál (Nem gyengített és nem mélyhűthető) bemetszéssekkel ellátott, így a címkék átragasztása egyik áruról a másikra szinte lehetetlen.

2 x 7 karaktert nyomtat 19 x 15 mm-es címkére

(nyomtatószalagok:

felül: 7 x No.1182, alul: 6 x No.1170 + 1 x No.1171)